Robo Yükseliş Takımı Dünya Şampiyonasında...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:47
Bu haber 397 kez okundu

‘Yükseliş Koleji Robo Yükseliş Takımı’ dünyanın en büyük robotik festivali olan 'Robotex International Tallinn / Estonia" nın Türkiye'deki 'Robotex Turkey' yarışmasında 1. lik ve 2. lik ödüllerini alarak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Robo Yükseliş Takımı Dünya Şampiyonasında...

‘Yükseliş Koleji Robo Yükseliş Takımı’ dünyanın en büyük robotik festivali olan 'Robotex International  Tallinn / Estonia" nın Türkiye'deki 'Robotex Turkey' yarışmasında 1. lik ve 2. lik ödüllerini alarak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

"Yükseliş Koleji Robo Yükseliş Takımı" "Robotex International 2022" kapsamında Türkiye Antalya'da düzenlenen "Dünyanın En Büyük Robotik Festivali" ne katıldı. Yükseliş Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Yusuf Uslu ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Muharrem Ragıp Demir Rehberliğinde Berrin Çapar, Mine İrem Yılmaz, Ata Yaman Ekenel, Mehmet Muti Keskin, Necip Ozan Söyler ve İsmail Arda Dalgın'dan oluşan Robo Yükseliş takımı 700'den fazla öğrencinin ve 46'sı yurtdışından olmak üzere toplam 187 takımın yer aldığı yarışmada

"Mini Sumo" kategorisinde 1.'lik, "İleri Seviye Çizgi İzleyen" kategorisinde ise 2.lik ödüllünü alarak büyük bir başarıya imza attılar. Aldığı 1.lik ve 2. likle "Yükseliş Koleji Robo Yükseliş Takımı" ilerleyen tarihlerde Estonya'da düzenlenecek olan dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 700'den fazla öğrencinin ve 46'sı yurtdışından olmak üzere toplam 187 takımın yer aldığı yarışmaya katılan öğrencilerimiz Necip Ozan Söyler, Mehmet Muti Keskin, Berrin Çapar, Mine İrem Yılmaz, İsmail Arda Dalgın, Ata Yaman Ekenel ve Danışmanımız Ragıp Demir'e, "Hem sosyal hem kültürel hem de bilgiyi en güzel şekilde değerlendirerek gurur kaynağımız oldunuz. Bu başarılarda emeği geçen tüm ekibimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.







Yorum Gönder