Rotary’den ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’

01 Mart 2021 Pazartesi 13:17
Bu haber 384 kez okundu

Antakya Defne Rotary Kulübü’nün geleneksel ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’ bu yıl sağlık emekçileri Dr. Adnan Ezelsoy ve Dr. Nebil Emir’in anısına eşleri Dr. Mukaddes Ezelsoy ve Hanife Emir’e takdim edildi.

Rotary'den ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü'

Antakya Defne Rotary Kulübü’nün geleneksel ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’ bu yıl sağlık emekçileri Dr. Adnan Ezelsoy ve Dr. Nebil Emir’in anısına eşleri Dr. Mukaddes Ezelsoy ve Hanife Emir’e takdim edildi. Antakya Defne Rotary Kulübü’nün geleneksel” Aile ve Toplum Hizmet Ödülü” bu yıl sağlık emekçilerine takdim etmeyi uygun gördüklerini söyleyen kulüp başkanı Nermin Tiftikçi şunları söyledi: “Aile ve toplum hizmetleri ödülümüzü covıd-19 nedeniyle aramızdan ayrılan İkisi de çocuk hastalıkları uzmanı olan Dr. Adnan Ezelsoy ve Dr. Nebil Emir’in anısına eşleri Dr. Mukaddes Ezelsoy ve Hanife Emir’e takdim ettik. Bir diğer ödülümüzü ise Hatay Tabip Odası’nda tüm sağlık emekçileri adına Hatay Tabip Odası Başkanı Dr.Sadık Nazik’e,  ayrıca pandemi sürecinde büyük özveri ile çalışan tüm eczacı ve eczane çalışanları adına Hatay Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sedat Aközcan’a Hatay Eczacı Odası’nda, Aralık ayında covid-19 nedeniyle aramızdan ayrılan Ecz. Muharrem Kanmaz anısına eşi Ayten Kanmaz ‘a Aile ve Toplum Hizmetleri Ödülünü takdim ettik. Aramızdan ayrılan sağlık emekçilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Nermin Tiftikçi; topluma hizmet etmeyi ilke edinmiş bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Yorum Gönder