Sabahattin Uygun’dan Simya Koleji’ne İade-i Ziyaret

04 Ocak 2023 Çarşamba 17:18
Bu haber 351 kez okundu

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Simya Okulları Kurucusu Mehmet Baysal’a ziyarette bulundu.

Sabahattin Uygun'dan Simya Koleji'ne İade-i Ziyaret

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Simya Okulları Kurucusu Mehmet Baysal’a ziyarette bulundu.

Kaliteli eğitimde öncü kuruluşlardan biri olan Simya Okulları’nın bölgemiz için şans olduğunu belirten Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Simya Okulları Kurucusu Mehmet Baysal ve Simya Koleji Kurucusu Hasan Tan’a hoş sohbet için teşekkürlerini iletti.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’un başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Simya Okulları Kurucusu Mehmet Baysal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okul çalışmalarından ve eğitimdeki hedeflerinden bahseden Simya Okulları Kurucusu Mehmet Baysal “Simya Kolejleri olarak ülkemizin insanlarının kaliteli eğitim beklentilerini karşılayabilmeyi görevimiz kabul ederek bu beklentileri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere kolejlerimizin tüm çalışanlarını belirlerken “Simyacı” titizliğiyle hareket ediyoruz. İşlerinin ve alanlarının en yetkin, en başarılı, en özenli insanlarını bir araya getirerek kurumlarımızın yapısını oluşturuyoruz. Öğrencilerimizin insana, yaşama ve dünyaya bakış açılarını geliştirip onlara yeni beceriler, nitelikler ve yaklaşımlar kazandırarak ufuklarını genişletecek; böylece onları, ülkemizin ve dünyanın geleceğini şekillendirebilecek “bilinçli özneler” hâline getirmeyi hedefliyoruz.  En büyük hedefimiz bir Üniversite oluşturarak bölgemizin prestijini daha da artırmak…Yakın zamanda da bunun için çalışmalara başlamayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret anı fotoğraf çekimi ile son buldu.











Yorum Gönder