Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

28 Mayıs 2020 Perşembe 17:13
Bu haber 784 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Koronavirüs ile mücadele sürecinde özverili bir şekilde gece gündüz çalışan sağlık personeline teşekkür belgesi takdim etti.

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Koronavirüs ile mücadele sürecinde özverili  bir şekilde gece gündüz çalışan sağlık personeline teşekkür belgesi takdim etti.
 
Zorlu süreci İskenderun’da başarıyla omuzlayan İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Veysel Yıldırım ve mahiyetindeki tüm doktor, hemşire ve temizlik personellerini başarı belgesi ile onurlandıran Kaymakam Yönden, mesai mefhumu gözetmeksizin üstün bir gayretle fedakârca çalışan tüm sağlık personeline görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

En güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin aksamaması adına üstün bir çaba harcayan Başhekim Yıldırım başta olmak üzere tüm sağlık personeli ve hastane çalışanlarına teşekkür eden İskender Yönden, “Hayat vermek için, hayatını vermeyi göze alan tüm beyaz önlüklü kahramanlarımız; çabanız, cesaretiniz, duyarlılığınız ve fedakarlığınız için minnettarız” dedi.




Yorum Gönder