SAHİL İŞ SAĞLIĞI-GÜVENLİK HİZMETLERİ AÇILDI

06 Şubat 2016 Cumartesi 16:58
Bu haber 1583 kez okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri vermek amacıyla yeni bir iş yeri bir işyeri hizmete açıldı.

SAHİL İŞ SAĞLIĞI-GÜVENLİK HİZMETLERİ AÇILDI
Foto galeriye git

 SAHİL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİK HİZMETLERİ AÇILDI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri vermek amacıyla yeni bir iş yeri bir
işyeri hizmete açıldı.

Çay Mahallesi 102 Sokak No:8/A hizmete giren işyerinin açılışına TBMM İdare amiri Orhan Karasayar,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,belediye başkan yardımcıları Ergün Gözüküçük,Cemil Çengel,İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun,İSDER Başkanı İsmail Deliveli,işyeri sahipleri Dr.Hıdır Yanni,Ahmet Benli ile çok sayıda davetli katıldı.

İşyeri açılışında konuşma yapan Karasayar,Dingil ve Delivekili işyerinin açılmasında emeği geçenleri kutlayarak hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

İsmail Deliveli yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek ,” Yine iş sağlığı ve güvenliği yasasına göre tüm işyerlerinin bir iş güvenliği uzmanı bulundurulması yükümlülüğü getirildi. Bu yasa çok tehlikeli ve tehlikeli olan işyerlerimizde uygulanmaya başlandı. Az tehlikeli ve kamuda ise 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanacak. Hepimizin amacı memleket insanına hizmet etmek “dedi.

Yapılan konuşmaların ardından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

Konuşmalarının ardında Sahil İş Sağlığı ve güvenliği hizmetleri dualarla açıldı. 

Yorum Gönder