Şair ve Yazarlar İskenderun’da Gönüllerde İz bıraktı

25 Eylül 2019 Çarşamba 15:19
Bu haber 831 kez okundu

20-21 Eylül 2019 tarihlerinde Haşyad-İskenderun Temsilciliği Eşref Türkeri ile Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç'ın organize ettiği, İskenderun Belediyesi ve İskenderun Turizm Derneğinin destekleri ile gerçekleşen organizasyonda Şair ve yazarlar unutulmaz bir hafta sonu yaşadılar.

Şair ve Yazarlar İskenderun'da Gönüllerde İz bıraktı
20-21 Eylül 2019 tarihlerinde Haşyad-İskenderun Temsilciliği Eşref Türkeri ile Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç'ın organize ettiği, İskenderun Belediyesi ve İskenderun  Turizm Derneğinin destekleri ile gerçekleşen organizasyonda Şair ve yazarlar unutulmaz bir hafta sonu yaşadılar.

İskenderun Millet Parkında Şiir ve Müzik Şöleni  yoğun ilgi görürken, Türkiye geneli  80 adet Şair, yazar ve Ozan'ın katıldığı etkinliğe, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Beldiye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve protokol üyeleri katıldılar.  Şair ve Yazarlar İskenderun ziyaretleri kapsamında,   şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini de gezme ve görme imkanı buldular. Ziyaret kapsamında, Deniz  Müzesi Ziyareti, tekne turu ve Belen Kanunu Sultan Süleyman Kervansarayı, Şehitler Abidesi  de gezildi.  Belediye  Sosyal Tesislerinde Şairler in şiir dinletileri  ise gönülleri coşturdu.

Yorum Gönder