Samandağlılar Derneğinden Örnek Birliktelik!

07 Kasım 2016 Pazartesi 16:17
Bu haber 1624 kez okundu

İskenderun Samandağlılar Derneği Üyeleri düzenledikleri kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek örnek bir birliktelik sergilediler.

Samandağlılar Derneğinden Örnek Birliktelik!
İskenderun Samandağlılar Derneği Üyeleri düzenledikleri kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek örnek bir birliktelik sergilediler.

İskenderun Samandağlılar Derneği üyeleri her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Etkinliğe Samandağlı vatandaşlar aileleri ile birlikte katılarak,  güneşli ve temiz bir havada hep birlikte kahvaltı yaparak, bu birlikteliklerini pekiştirdiler.

Toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Samandağlılar Derneği Başkanı Cahit Altın, “Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantımıza katıldığınız için hepinize yönetim kurulum ve şahsım adına hepinize teşekkür ederiz.  Bizim burada derneğimizin amacı üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, üyeler arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlamak, Samandağı kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak için dernek olarak çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerimizden biri de yıl da bir kez de olsa hep birlikte kahvaltıda bir araya gelmektir. Burada amacımız hep beraber kaynaşmak, bir arada olmak bu birlikteliği sağlayabilmektir.  Sizleri bir arada görmekten dolayı mutluyuz, onurluyuz. Tabi bu birlikteliğimizin gerçek mimarları ise kadın kollarımızdır.  Dernek olarak sosyal faaliyetlere de büyük önem vermekteyiz. Kadınlar kollarımız ve üyelerimiz ile birlikte dernek binasında el işi ve çeşitli sosyal aktivitelerde bulunarak, boş zamanlarını değerlendirmemelerine imkan sağlıyoruz” dedi.  

İskenderun Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya,  Derneğin Onursal Başkanı Şekip Abacı, Samandağlılar Derneği Başkanı Cahit Altın ve yönetim kurulu üyeleri, Derneğin Kadın Kolları üyeleri,  Palmiye Hastanesi yönetimi,  Yılmaz Şahutoğlu ve Kirmit ailesi ile Samandağlı aileler katıldılar.  

Yorum Gönder