Sanatseverler Bu Sergide Buluştu

17 Haziran 2019 Pazartesi 17:12
Bu haber 600 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Sanatseverler Bu Sergide Buluştu
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Fatih Tosyalı, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha nitelikli eğitim sağlamak amacıyla İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Yasemin Tosyalı tarafından düzenlenen resim serginin açılışına katıldı.

Düzenlenen sergide bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,” Bu güzel sergiyi bizlerle buluşturan Yasemin Tosyalı hanımefendiye teşekkür ediyor, serginin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ”diye konuştu.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun Belediyesi olarak her zaman sanata ve kültüre en üst seviyede destek olma konusunda gayret ediyoruz. Bir şehir sadece altyapı, üst yapı gibi fiziki yatırımlarla değil, sanat ve kültür anlamında yapmış olduğu hizmetler ile de adından söz ettirir. Bu anlamda bizlerde belediye olarak bayanlarımıza yönelik çeşitli kurslar açıyoruz. Bu vesile ile İskenderun’da böyle güzel ve anlamlı bir sergi açan Yasemin Tosyalı hanımefendiye çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yasemin Tosyalı ise yaptığı konuşmada sergi hakkında konulara bilgiler vererek katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Düzenlenen sergiye İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı, MKÜ Rektörü Hasan Kaya, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

Yorum Gönder