'Şandır Yörük Market' Yöresel Lezzetçilerin İlgi Odağı!

20 Aralık 2019 Cuma 17:36
Bu haber 568 kez okundu

Şandır Yörük Çadırı Market, yöresel soğuk meze çeşitleri, çiftlikten sofraya gelen doğal lezzetler ve köy ürünleriyle, tercih edilen bir market özelliğini sürdürüyor.

'Şandır Yörük Market' Yöresel Lezzetçilerin İlgi Odağı!
Şandır Yörük Çadırı Market, yöresel soğuk meze çeşitleri, çiftlikten sofraya gelen doğal lezzetler ve köy ürünleriyle, tercih edilen bir market özelliğini sürdürüyor. Humus, Muhammara, Rus salatası, tarator, turşu, şalgam gibi daha pek çok meze çeşidiyle hizmet sunan market ayrıca, Zeytinyağlı yaprak sarma, içli köfte gibi yöresel mutfak ürünleriyle de müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Akşam gelecek misafirlere, bir çırpıda 6-7 çeşit mezeyi sunma imkânına sahip olacak çalışan davet sahipleri, Şandır Yörük Çadırı Market’in bu kolaylığından yararlanmaya başladılar.

“Biber Reçeli” Rafların Gözdesi

Kendi üretimleri olan doğal peynirler, salamura yeşil ve siyah zeytinler, sürk, tuzlu yoğurt, ev yapımı muhtelif turşular, konserve domates salçaları ve daha pek çok çeşit marketin raflarını ve vitrinlerini süslüyor. Raflarda yerini alan ev yapımı organik ürünlerin arasında “biber reçeli” de ayrıca ilgi çekiyor.

Şandır Yörük Çadırı Market adına bilgi veren Garip Şandır, “Çiftliğimizden, sofraya doğal lezzetler aktarıyoruz. Köy ürünlerinde ve meze çeşitlerinde iddialıyız. Günümüzde doğal ürüne ulaşmak artık kolay değil. İskenderun ve havalisine biz bu imkânı sunma gayretindeyiz. Cumhuriyet eski Karakolu karşısındaki marketimize tüm hemşerilerimizi bekleriz” diye konuştu.

Soğuk Meze Büyük Kolaylık

Şandır Yörük Market işletmesi çalışanlarından Nurtaç Sandıkçı da bizleri ürünler hakkında bilgilendirirken “Soğuk meze çeşitlerimizle çalışan insanlarımıza büyük kolaylık sağlıyoruz. Akşam evine misafir kabul edecek bir aile, pratik bir biçimde uygun fiyatlarla bizden beş altı çeşit meze alabilmekte ve misafirlerini görseli zengin bir sofraya ağırlama imkânına sahip olabilmektedir. Büyük şehirlerdeki ya da komşu illerimizdeki kolaylığı, İskenderun yaşayanlarının ayağına getirdik. Kabul günleri olan hanımlara da önceden telefon etmeleri halde, güne gelen bayanlara yetecek ölçüde istenilen arzu edilen soğuk mezeleri hazırlayabiliriz. Kanatlı Caddesi 70/A Cumhuriyet eski karakolu karşında hizmet vermekteyiz. İletişim telefonlarımız 0 552 427 99 39 ve 0 532 216 95 43’dür. Tüm toplu siparişler önceden aranmak şartıyla bu telefon numaraları üzerinden kabul edilir” diye konuştu.

Yorum Gönder