Seçim 2023’te Yapılacak!

22 Aralık 2021 Çarşamba 14:34
Bu haber 370 kez okundu

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, genel seçimlerin 2023 Haziran ayında yapılacağını kaydetti.

Seçim 2023'te Yapılacak!
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekilim Hüseyin Yayan, genel seçimlerin 2023 Haziran ayında yapılacağını kaydetti.
AK Parti Kırıkhan İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Yayman, buradaki konuşmasında, son günlerde bazı sıkıntılar yaşandığını ancak bunun çözümünün yine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da olduğunu belirtti.

‘EL ELE VERİP BU ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ’
Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte seçimlerin 5 yılda bir yapılacağını hatırlatan Yayman, şunları konuştu:
“Biz AK Partiyiz, milletin partisiyiz, milletin umuduyuz, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız. Bu sorunlara ‘yok’ demek olmaz. Fakat bu sorunların çözümünün adresi Ak Partidir, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sorunları aldık kabul ettik. Çözmek için milletimizin yaşadığı sıkıntıları aşmak için milletimiz ile beraber inşallah el ele verip bu zor günleri aşacağız. Hem dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kesin sözü, hem de Cumhur İttifakı’nın bilge lideri Devlet Bahçeli’nin kesin sözüyle beraber seçimler 2023 yılı Haziran ayında yapılacak.”

‘SORUNLARIN ÇÖZÜM ADRESİ AK PARTİDİR’
Zincir marketlerin yaptıkları orantısız zamlarla vatandaşların kanını emmek istediğini söyleyen Yayman, aynı ürünün farklı marketlerde çok farklı fiyatlarla satıldığını, bunun serbest piyasa ekonomisi ve vicdanla hiçbir ilgisinin olmadığını dile getirdi.
Türkiye’de yaşanan orantısız zamlara da değinen Yayman, 15 Temmuz’da yaşananları örnek göstererek “Dün memleketi 1 dolara satmak isteyenlere karşı nasıl ki 15 Temmuz’da çıplak elleriyle tankları durdurarak 251 şehit veren bu millet hain darbe girişimine karşı lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmuşsa, bugün ekonomik tetikçilik yaparak dolar kurlarını zıplatanlara karşı da lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duracak” ifadelerini kullandı.

‘HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA UYMAYAN FİYAT ARTIŞI VAR’
Hükümetin stokçulara karşı mücadele ettiğini vurgulayan Yayman, şöyle devam etti:
“Ayçiçek yağına, gübre, mazot, kuru fasulyeye, pirince, bulgura bakıyoruz, burada hayatın olağan akışına uymayan fiyat artışı var. İşte görüyorsunuz stokçular var, bulanık sularda balık avlamak isteyenler var. Onlara sesleniyoruz biz ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen bir partinin mensupları olarak asla stokçulara müsaade etmeyiz. Vatandaşımızın mağdur edilmesine müsaade etmeyiz. İnşallah bu zor günleri Mart, Nisan ayı gibi biraz daha aşmış olacağız, döviz kurunda düşüş milletimizi mutlu etmiştir, zamlar konusunda hükümetimiz stokçuları karşı elinden gelen her şeyi yapacak.”

‘KIRIKHAN OSB İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZECEK’
Kentte yapılan hizmetlerden de bahseden Yayman, çocukluk yaşlarından bu yana Kırıkhan’a bir organize sanayi yapılacağı söylentisinin olduğunu hatırlattı.
Bugün organize sanayi çalışmalarının yüzde 50-60 seviyesine ilerlediğini anlatan Yayman, “Burada 52 tane fabrika kuracağız. En az 3 bin kişi burada istihdam edilecek” diyerek Kırıkhan OSB’nin şehrin kaderini değiştireceğini ve işsizlik sorununu büyük ölçüde çözeceğini dile getirdi.

‘SORUNLARI TEK TEK DİNLEDİ‘
Yayman, konuşmaların ardından partililerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti, vatandaşların sorularını tek tek cevapladı. Vatandaşların Komisyon başkanı Yalman’a büyük ilgisi olduğu gözlendi.
Yayman, toplantı sonrasında kendisiyle özel olarak görüşmek isteyen partililerle de ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik ve Belediye Başjanı Ayhan Yavuz’u alarak sorunları tek tek dinledi ve ilgili kurumları arayarak konu hakkında bilgi aldı.
Salonun tıka basa dolduğu Toplantıya Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik’de katıldı.

Yorum Gönder