Seçimden Seçime Değil Her Zaman Halkla İç içe Olacağım!

26 Ekim 2021 Salı 17:47
Bu haber 659 kez okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları arasında daha hukuk fakültesi öğrencisi en genç isim olarak gündem olan Av. Ecrin Nazlı İnan, avukatlık stajıyla birlikte siyaset çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Seçimden Seçime Değil Her Zaman Halkla İç içe Olacağım!

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları arasında daha hukuk fakültesi öğrencisi en genç isim olarak gündem olan Av.  Ecrin Nazlı İnan, avukatlık stajıyla birlikte siyaset çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Sürekli sahada, halkın arasında olmaya gösteren Av. Ecrin Nazlı İnan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Diyap Atar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ve üyelere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Her zaman mütevazı duruşu, çalışkanlığı ve samimi yaklaşımlarıyla dikkat çeken Av. Ecrin Nazlı İnan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerle her zaman siyaset çalışmalarının ötesinde çok güzel dostluklar kurduklarına vurgu yaptı.

Bölgesine ve insanına verebileceği her türlü katkıyı maksimum düzeyde vermek gayretine vurgu yapan Av Ecrin Nazlı İnan, bölge basınının desteğiyle daha geniş kitlelere ulaşmak gayretini ifade etti.

İGC Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Vekili Gökhan Gökpınar, her zaman duruşu, samimiyeti, ilkeleri ve vizyonuyla gönülleri fetheden Av. Ecrin Nazlı İnan’a mesleki ve siyaset yaşamında başarılar diledi.

Yorum Gönder