ŞEHİR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİNİN İGC ZİYARETİ

09 Mart 2016 Çarşamba 16:55
Bu haber 984 kez okundu

İskenderun’da yaklaşık 2 yıl önce kurulan Şehir Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

ŞEHİR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİNİN İGC ZİYARETİ

 Kulüp Başkanı Semir Yıldız, İskenderun’da sosyal bir eksikliği hissederek bu kulübü kurduklarını ve yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti. Yıldız,’’Tiyatro, konser gibi etkinlikler düzenleyerek elde ettiğimiz gelir ile ihtiyacı olan çocuklara, kadınlara destek olmaya çalışıyoruz. Sosyal Sorumluluk projelerindeki çalışmalarımız artarak devam edecek. “dedi.

Yıldız, 11 Mart Cuma günü saat 16.30 da CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin davetli olarak İTSO’da bayanlarla buluşacağını da belirterek ‘’ İskenderun Şehir Kulübü olarak kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz,Ülkemizin tüm kadınları için büyük umut ve güven estiren Hatay'ın kıymetli evlatlarından vizyonuyla,duruşuyla gurur duyduğumuz, biz Cumhuriyet kadınlarının temsilcisi Doç.Dr.Selin Sayek Böke ile kadın kadına gerçekleştireceğimiz,''Kadınız,Güçlüyüz,Değişim Bizim'' konulu panele tüm değerli kadınlarımızı bekliyoruz.”dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da, ziyaret için teşekkür etti. Cıncık, İGC’nin de 20 Mart günü önemli bir etkinliğe imza atacağını ifade ederek, ‘’bağlı bulunduğumuz federasyonun Hatay toplantıları çerçevesinde Türkiye genelinden yaklaşık 80 Gazeteciler Cemiyet Başkanı’nı ağırlayacağız. Gün boyu proğram yapacak, İGC’nin tarihi binasında konuk edeceğiz. “dedi. Cıncık, bu organizasyonun önemli olduğuna değinerek, ‘’Pekçok kişi Hatay’ın güvensiz, tehlikeli bir il olduğunu zannediyor. Bu imajı yıkmamız gerekiyor. Başkanlar bizzat görünce, yayın yapınca bu imaj da yerini pozitif imaja bırakacak.”dedi.
İGC Başkanı Cıncık, Hatay Şehir Kulübü’nün 2 bayan yönetim kurulu üyesine de 8 Mart nedeniyle birer buket çiçek verdi.

Yorum Gönder