Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

14 Temmuz 2018 Cumartesi 22:34
Bu haber 999 kez okundu

İskenderun’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik anma programları kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar ve tüm şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okutuldu ve hatim duası yapıldı.

Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

İskenderun’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik anma programları kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olanlar ve tüm şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okutuldu ve hatim duası yapıldı.

Müftü Mehmet Taştan  15 Temmuz'un önemine dikkat çekerek, hain darbe kalkışmasının asla unutulmaması gerektiğini söyledi.

Okunan mevlidi şerif ve ilahilerin ardından hatmi şeriflerin duası okundu.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise canlarını feda etmekten çekinmeyen bu milletin darbecilerin tank ve toplarına karşı büyük bir kahramanlık gösterdiğini belirterek,   “Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğimize kast eden bu hainlere Allah fırsat vermesin" dedi.

Kaptan Mehmet Paşa Camisinde okunan mevlid programına İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehit yakınları, gaziler, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı. 

Yorum Gönder