Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı

11 Temmuz 2016 Pazartesi 10:51
Bu haber 900 kez okundu

Tedavi gördüğü hastanede kansere yenik düşen ve hayatını kaybeden İSDEMİR A.Ş Genel Müdürü Recep Özhan, görev yaptığı İsdemir'de düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere dualarla memleketine gönderildi. , İSDEMİR'deki törenden sonra doğum yeri olan Kütahya iline bağlı Gediz ilçesine gönderilen Merhum Recep Özhan, Gediz'deki aile kabristanında toprağa verildi.

Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı
İSDEMİR'de, 2003 yılı temmuz ayından itibaren üst kademede görev yapan Recep Özhan için İskenderun'daki İSDEMİR Genel Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Hatay protokolü ve iş dünyasının katıldığı cenaze töreninde İsdemir işçileri de genel müdürlerini son yolculuklarında yalnız bırakmadılar. İsdemir A.Ş. İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar, genel müdürlük binası önünde cenazenin hemen yanında yaptığı duygulu konuşmasında, "Genel müdürümüz, her zaman disiplinli ve özveri ile çalışan bir yöneticiydi. Son günlerinde dahi kendisini ziyaret ettiğimde, fabrikanın durumunu bana sordu. Meslek hayatında başarılı bir yönetici olan genel müdürümüz, OYAK ve İsdemir ailesi için çok önemli bir şahsiyetti. Kendisi iş hayatında inançlı, kararlı ve başarılı bir yöneticiydi. Hastalığı boyunca kendisinin her zaman yanında olduk. Dün akşam hayatını kaybeden genel müdürümüze Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz." derken gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan'ın oğlu Hüseyin Özhan da yaptığı konuşmasında, babasının hayatından kesitler sundu ve tüm Hatay halkından helallik istedi.

Yapılan konuşmaların ardından İsdemir genel müdürlük binası önünde, merhum Recep Özhan'ın ruhuna Yasin-i Şerif okutuldu. Yapılan duaların ardından son kez omuzlara alınan Recep Özhan, toprağa verilmek üzere memleketi Kütahya'ya gönderildi. Uzun süredir tedavi gören ve kansere yenik düşen İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan için genel müdürlük önünde düzenlenen cenaze törenine AK Parti Hatay Milletvekili H.Bayram Türkoğlu, Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, iş adamları, protokol üyeleri ve İsdemir işçi ve aileleri hazır bulundu.

İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan'ın naaşı, İSDEMİR'deki törenden sonra doğum yeri olan Kütahya iline bağlı Gediz ilçesine gönderilen Merhum Recep Özhan, Gediz'deki aile kabristanında toprağa verildi. En son İSDEMİR A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine getirilen Recep Özhan, evli ve 1 çocuk babasıydı.

Yorum Gönder