Seyfi Başkan: ‘Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor’

15 Aralık 2018 Cumartesi 10:41
Bu haber 809 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Seyfi Başkan: ‘Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor'
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye Mahallesi Muhtarı ziyaret ederek Cevat Çakır'ı ziyaret ederek mahallede yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarları sık sık ziyaret ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Rutin belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar muhtarlarımızı ziyaret ediyor, onların halka hizmet noktasında görüşlerini düşüncelerini alıyoruz. Ortak akıl çerçevesinde sorunlarımızı çözüyoruz ”dedi.

Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Cevat Çakır'ı ziyaret ederek başkanımız sağ olsun sık sık bizleri ziyaret ediyor. Mahallemizin sorunları ile yakından ilgileniyor. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.

‘Çalışmaları Yerinde İnceliyoruz’

Daha sonra Denizciler’de Park bahçe müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmakta olan yeni çocuk parkı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Seyfi Dingil, yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Seyfi DİNGİL,” Belediye olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yapılmakta olan çalışmalarını yerinde inceliyor, bilgiler alıyoruz. Bu parkımızda kısa bir süre sonra bitirilerek hizmete sunulacak” diye konuştu.

Öğrencilerden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, Makzume Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı ziyarette yaptığı konuşmada geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her daim yanlarında olduklarını ifade etti.

Yorum Gönder