Seyfi Başkan: ‘Kenti, Ortak Akıl İle Yönetiyoruz’

13 Kasım 2018 Salı 13:28
Bu haber 670 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak insan odaklı çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Seyfi Başkan: ‘Kenti, Ortak Akıl İle Yönetiyoruz'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak insan odaklı çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İskenderun Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Tuncer ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Abader Derneği Başkanı Yaşar Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri ve TÜRSAB İskenderun Şube Başkanı Reşat Mursaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerden dolayı memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil insanı merkeze koyan bir belediyeciliği benimsediklerini belirtti ve bu yönde yaptıkları çalışmaları anlattı.

‘Kenti, Ortak Akıl İle Yönetiyoruz
İnsan odaklı belediyecilikte çocuklara, gençlere, kadınlara, ailelere, yaşlılara, engellilere yönelik projeler geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, “Bu çerçevede sivil toplum kuruluşlarımızla derneklerimizle halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Görüş öneri ve talepleri dinliyor. Düzenlenen faaliyetlere etkinliklere belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm buluyoruz.”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ise görüş öneri ve taleplerini başkan Seyfi Dingil’e aktararak çeşitli konularda fikir alış verişinde bulundular.

Daha sonra ziyaretler sohbet ortamında devam etti.


Yorum Gönder