SGK Hatay’da 2022 Planlamasını Yaptı

12 Ocak 2022 Çarşamba 11:29
Bu haber 332 kez okundu

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü’nde 2021 yılı değerlendirme ve 2022 yılı planlama toplantısı düzenlendi.

SGK Hatay'da 2022 Planlamasını Yaptı

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü’nde 2021 yılı değerlendirme ve 2022 yılı planlama toplantısı düzenlendi.

SGK İl Müdürü Hamit Bal başkanlığındaki toplantıya İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri katıldı.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Müdür Bal, 2021 yılının, SGK için çok verimli ve yorucu bir yıl olduğu nu belirtti.

Yapılandırma ile vatandaşların SGK’ya olan borçlarının büyük bir kısmının ödendiğinin altını çizen Bal, “Biz de vatandaşlarımıza ulaşmak için çok çalıştık. Kurumlara, STK’lara, belediyelere ziyaretler gerçekleştirdik. Eğitimler verdik, sunumlar yaptık. Bu anlamda tüm ilçelerde ve il genelinde yoğun bir yıl geçirdik. Bu anlamda başarılı olduğumuza inanıyorum. Tüm ilçelerimizde yoğun gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, 2022 yılında da aynı tempo ile vatandaşa daha kaliteli hizmet vereceğinize canı gönülden inanıyorum” dedi.

SGK İl Müdürü Hamit Bal, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada ise; “İl Müdürlüğümüzce her ay düzenli olarak yapılan merkez Müdürlükleri istişare toplantısı 10 Ocak 2022 tarihinde İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda; 2021 yılı yılsonu değerlendirmesi ve 2022 yıllında daha kaliteli hizmet anlayışı içerisinde yapılması gerekenler konusunda kapsamlı değerlendirme yaptık” ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder