SGK Müdiresi Bilgin Çam'a Plaket!

09 Mart 2017 Perşembe 18:24
Bu haber 1124 kez okundu

Türk Anneler Derneği İskenderun Şubesi tarafından 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle Karaağaç Mahallisinde bulunan Begonvilla’da bayanlara özel çay partisi düzenledi.

SGK Müdiresi Bilgin Çam'a Plaket!
Anneler Derneği SGK Müdiresi Bilgin Çam’a plaket takdim etti.

Türk Anneler Derneği iskenderun Şubesi tarafından 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle Karaağaç Mahallisinde bulunan Begonvilla’da bayanlara özel çay partisi düzenledi.

Düzenlenen etkinlikle söz alan İskenderun Anneler Derneği Başkanı Nezihe Elibol, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınları için söylemiş olduğu sözleri kadınlarla paylaştı. Elibol, “Yapılan bu etkin her zaman bir arada bulunmamızı sağlıyor. Gerçekten biz kadınlar ülkemizin birçok sorunu ve sıkıntısını çekiyoruz. Kadın siyasette, sporda, üniversitede, sanatta yani kısaca elinin değdiği her yerde farklılığını ortaya koyuyor. Bu konuda Tüm kadınlarımızın gününü kutlar yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

Konuşmanın ardından İskenderun Anneler Derneğinin bu etkinliğinde başarılı çalışmalarından dolayı SGK İskenderun Şube Müdiresi Bilgin Çam’a plaket verildi.

Anneler Derneğinde önemli görevler alan ve Geleceğin kadını olacak kızlara yardımlarda bulunan

Semire Aymen, Mensure Uzun, Münevver Akyürek şiltle onurlandırıldılar.

Anneler Derneği yönetim kurulu üyesi, Nora Kara’nın kadınlara özel şiirler okumasının ardından program Onuncu Yıl Marşı’nın Türk bayraklarının ellerde sallanmasıyla hep bir ağızdan okunmasıyla tamamlandı.

Yorum Gönder