SİGORTA CİNİ, Celal Dönmez ile İskenderun’da

07 Ağustos 2019 Çarşamba 17:10
Bu haber 502 kez okundu

Türkiye’nin ilk perakende sigorta zinciri Sigorta Cini, yeni mağazasını İskenderun’da hizmete açtı.

SİGORTA CİNİ, Celal Dönmez ile İskenderun'da
Türkiye’nin ilk perakende sigorta zinciri Sigorta Cini, yeni mağazasını İskenderun’da hizmete açtı. Sigorta Cini İskenderun Mağaza Müdürü Celal Dönmez’in yeni mağaza açılışıyla hizmet ağını genişleterek büyümesini sürdürüyor.

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende sigorta mağaza zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, İskenderun’da 37. mağazasını açtı. Ramada İskenderun Harbour Oteli’nde Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Sigorta Cini İskenderun’da Basınla Buluşması’nda 2019 yılına ilişkin değerlendirmeler, sigorta sektörüne yapılan yatırımlar ve Türk sigorta sektörünün gelişimi için Sigorta Cini olarak hayata geçirilen bilinçlendirme çalışmaları ile ilgili detaylar aktarıldı.

Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı, sektöre ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek, "Mahallenizin Sigortacısı sloganıyla yola çıktığımız ilk günden itibaren yatırımlarımızı ve büyümemizi sürdürüyoruz. Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri olarak amacımız ülke genelinde açtığımız mağazalar ile sigorta penetrasyonun artırılmasına, tüm bireylere ihtiyaç duydukları anda, ihtiyaç duydukları ürün için bir sigorta uzmanına erişim sağlanması. Biz Türkiye’de bu modeli daha da yaygınlaştırmak istiyoruz. Daha fazla ilde Sigorta Cini mağazası açmaya yönelik planlarımız var. Ayrıca mağazalar dışında çeşitli dijital kanalar üzerinden müşterilerimize hizmetlerimizi sunmaya yönelik projeler üzerinde de çalışıyoruz. Biz böylece, Türkiye’nin en kolay erişilebilir ve yüksek hizmet kalitesi sunan sigorta dağıtım ağı olmayı hedefliyoruz” dedi.

2019 yılı değerlendirmesinde de bulunan Aydınlı, “Özellikle de şu an içinde bulunduğumuz ekonomik olarak zorlandığımız, çalkantılı dönemlerde sigortanın ilk tasarruf yapılacak yerlerden biri olmadığını, tam tersine bu dönemlerde sigorta yapılması gerektiğini müşterilerimize anlatmak istiyoruz. Çünkü böyle dönemlerde varlıklarımızın başına bir iş geldiği zaman bunların yerine aynı şekilde koymak daha da zorlaşıyor. Bizim Sigorta Cini olarak bir misyonumuz var. Bu misyonumuz sigorta ihtiyacını ortaya çıkartmak ve sigorta ihtiyacını özellikle ailelere anlatmak. Bunu yaparken de farklı bir modelle yapmayı düşündük. Türkiye'de ilk defa ve halen sadece bizim uyguladığımız sigorta mağazacılığı konseptiyle yola çıktık. Büyümenin yanı sıra yeni kanal ve iş modellerine yatırım yaparak sektörün ilklerinden olmak öncelikli ajandalarımızın başında geliyor. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız ve yeni mağazalarımızla birlikte büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

‘Birikim ve Tecrübemizle Hizmet Vereceğiz’

Celal Dönmez Sigorta’nın 25 yıllık tecrübelerini bundan sonra Sigorta Cini bünyesinde hizmet vereceklerinin altını çizen İskenderun Mağaza Müdürü Celal Dönmez, müşterilere daha iyi hizmet vereceklerini belirtti. Dönmez, “25 yıldır İskenderun’da sigortacılık yapmaktayız. Celal Dönmez Sigorta olarak hizmet kalitemizi bir üst seviyeye taşımak için Sigorta Cini’ni tercih ettik. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunacağız” diyerek sigortaya ihtiyacı olan herkesi mağazaya beklediklerini söyledi.

Yorum Gönder