Şimdi ‘ArsuzFest 2019’ Zamanı!

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:06
Bu haber 701 kez okundu

Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi’nin 28,29,30 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği "Arsuz Doğa ve Su Sporları (ArsuzFest) Festivali’ birbirinden farklı sosyal etkinlikler ile dolu dolu geçecek

Şimdi  ‘ArsuzFest 2019' Zamanı!

Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi’nin 28,29,30 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği "Arsuz Doğa ve Su Sporları (ArsuzFest) Festivali’ birbirinden farklı sosyal etkinlikler ile dolu dolu geçecek.  

Özellikle Arsuz Kaymakamlığı koltuğuna oturduktan sonra Arsuz’a yeni bir çehre kazandıran ve Arsuz’u Doğu Akdeniz’in incisi yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kaymakam Musa Sarı’nın çabaları ile düzenlenen ‘ArsuzFest 2019’un heyecanı ve coşkusu bütün şehri kapsamış durumda. Arsuz’u festivaller şehri yapmak için büyük uğraşlar veren Kaymakam Sarı, bu yıl düzenlenen festival etkinliklerine, geçmiş yıllara oranla daha fazla katılım ve ilgi beklediklerini belirtti. Çiçeği burnunda ilçe olan Arsuz’un turizm anlamında da tanınma anlamında da hak ettiği yere ulaşması adına bütün kurumlarla iş birliği halinde, var güçleri ile çalıştıklarını belirten Sarı, festival komitesi tarafından renkli etkinlikler düzenlediğini söyledi. Kaymakam Sarı, 31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Arsuz Belediye Başkanı seçilen Dr. Asaf Güven ile düzeyli ve yakın iş birliği içerisinde planlanan organizasyonlara tüm bölge halkını davet etti.

28 Haziran Cuma günü başlayıp, 30 Haziran Pazar günü sona erecek olan ‘ArsuzFest 2019’ a katılım gösteren davetlileri doğa yürüyüşü, serbest ve toplu dalış, voleybol turnuvası, bisiklet yarışları, yamaç paraşütü, kamp, jigging (yakala-bırak), kano yarışı, offroad, asfalt motorları, motocross, vosvos, etkinliklerinin yanı sıra Türk müziğinin önemli gruplarından Yüksek Sadakat’ın vereceği konser ile de unutulmaz anlar bekliyor.

Yorum Gönder