STK’lara Büyük Önem Veriyoruz!

16 Kasım 2016 Çarşamba 20:24
Bu haber 1159 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirtti.

STK'lara Büyük Önem Veriyoruz!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:
STK’lara Büyük Önem Veriyoruz!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek Başkan Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

STK’ların Görüşlerini Önemsiyoruz!

Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun’a hizmet noktasında el birliği içerisinde olmamız gerekiyor. Bizler hizmetlerimizi yaparken ilgili kişilerden, kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından görüş alıyoruz. Sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzide şehre sahip çıkmak zorundayız. Sizler ekonominin atardamarları durumundasınız” dedi.

Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz!

Bölgenin sürekli bir gelişim içerisinde olduğunu ifade Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun olarak bir bütün olarak hareket etmemiz lazım. İskenderun lobisini oluşturmamız lazım. Kısır çekişmeler memlekete bir şey kazandırmaz. Sizlerin her zaman görüşleri bizler için önemli. Belediye olarak bizler halkımıza en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek,” Bizler her zaman İskenderun için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. “diye konuştu.

Yorum Gönder