Suçıkağı’nda Asfalt Yama Çalışması Yapılıyor!

27 Temmuz 2017 Perşembe 15:53
Bu haber 917 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yayla yolarında bakım ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüne bağlı ekipler, Suçıkağı yaylasında asfalt yama çalışması yaptı.

Suçıkağı'nda Asfalt Yama Çalışması Yapılıyor!

‘Çalışmalar Hızla Devam Ediyor’

Çeşitli nedenlerle bozulan köy yollarının bakım, onarım, yama ve asfalt çalışmalarının hızla devam etiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Kent genelinde büyük bir asfalt seferberliği yapıyoruz. Ana arterlerden caddelere, sokaklardan, yayla yollarına kadar tüm yollarda yenileme, düzenleme, bakım onarım çalışmaları yapılıyor. Ekiplerimiz yaz aylarında vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan yayla yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Hizmet alanımızdaki yollarda iyileştirme çalışmaları kesintisiz olarak devam etmektedir.” dedi.


‘Çalışmalarımız Devam Edecek’

Başkan Seyfi Dingil, “Bu hizmetler sonucunda yollarımızın kalite ve standartları artırılarak vatandaşlarımızın köylerine daha sağlıklı ulaşmaları sağlanıyor. Çalışmalarımız yaz sezonu boyunca devam edecek. Bu konuda bizlere yardımcı olan muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Halka hizmet noktasında çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Yorum Gönder