‘Sun Shine Lounge’ Kaliteli Hizmetiyle Göz Kamaştırıyor

28 Eylül 2023 Perşembe 14:44
Bu haber 525 kez okundu

Restoran ve cafe hizmetine yepyeni bir bakış açışı kazandıran ‘Sun Shine Lounge’ İskenderun Karaağaç Mahallesi’nde hizmete girdi.

‘Sun Shine Lounge' Kaliteli Hizmetiyle Göz Kamaştırıyor

Restoran ve cafe hizmetine yepyeni bir bakış açışı kazandıran ‘Sun Shine Lounge’ İskenderun Karaağaç Mahallesi’nde hizmete girdi.

İşletmeciliğini Yunus Tayıs’ın yaptığı ‘Sun Shine Lounge’ açılışına Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, basın mensupları, davetliler ve bir çok vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Depremden sonra yaralarımızın sarılması adına bu tür işletmelerle girişimlerde bulunan işletmeci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu tür işletmeler sadece bulunduğu yere değil tüm Hatay bölgesine değer katacaktır. Lounge, Wine House, Meyhane, Roof, garden, beach, olarak birden fazla hizmet verecek olan ‘Sun Shine Lounge’ farklı konseptiyle bölgenin yeni gözde mekanı olacaktır diye düşünüyorum. Kaliteli hizmetle adından sıkça söz ettirecektir. Bölgemize hayırlı olsun.  İşletmecilerimize bol kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Açılış kurdelesi kesiminin ardından 4 kat olarak hizmet veren ‘Sun Shine Lounge’ ‘ı gezen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun işletmeci Yunus Tayıs’a hayırlı olsun dileklerini iletti.(Haber: Şirvan Selçuk)








Yorum Gönder