Suzet 'Yasak Da Olsa'

11 Eylül 2021 Cumartesi 10:11
Bu haber 656 kez okundu

Bu yaza damgasını vuracak hit parça yayınlandı. Suzet Baycu´nun ilk single´ı ve klibi YouTube ve radyolarda dönmeye başladı.

Suzet 'Yasak Da Olsa'

Bu yaza damgasını vuracak hit parça yayınlandı. Suzet Baycu´nun ilk single´ı ve klibi YouTube ve radyolarda dönmeye başladı. Dünya Alem Gezerken, bir gün dünya turnesinde, sahnelerinde yer alacak bir potansiyelle ‘Yasak da Olsa’ albümüyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.
Suzet, bir süre İngiltere’de müzikal tiyatro eğitimi aldı. Suzet, sahne aldığı özel geceler ve organizasyonlarda sesi, fiziği ve showuyla dinleyenleri büyüledi.

7 dil konuşan ve yıllardır çeşitli ülkelerde bulunan sanatçı, halen @dunya_alem_geziyorum isimli sosyal medya sayfasında gittiği ülkeleri kendisi ile beraber takipçilerine de gezdirmekten büyük keyif alıyor.

Sözlerini Suzet’in yazdığı, beste ve düzenlemesini Eser Taşkıran’ın yaptığı; bu yazın hit şarkısı olmaya aday ‘Yasak da Olsa’nın klibini İmre Haydaroğlu çekti. Şarkıyı dinlerken yerinizde duramayacak, tıklanma rekorlarına koşan klibi izlerken sanatçının sergilediği görsel şölene şahit olacaksınız.



Yorum Gönder