‘Tasarım ve Beceri Atölyesi’nden Göz Kamaştıran Eserler

31 Mayıs 2019 Cuma 15:53
Bu haber 624 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca “Tasarım ve Beceri Atölyesi”nde ürettikleri eserleri görücüye çıkardıkları serginin açılışını gerçekleştirdi.

‘Tasarım ve Beceri Atölyesi'nden Göz Kamaştıran Eserler

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca  “Tasarım ve Beceri Atölyesi”nde ürettikleri eserleri görücüye çıkardıkları serginin açılışını gerçekleştirdi.

Törene, Kaymakam İskender Yönden’in yanısıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, öğrenciler tarafından dramatik şiirler okundu.

Kaymakam Yönden, Tasarım ve Beceri Atölyesi adı altında oluşturulan stantları tek tek ziyaret ederek, Hanife Uysal Ortaokulu öğrencileri tarafından tasarım yeteneği ve el becerileri ile elde edilen ürünleri dikkatle inceledi.

Yorum Gönder