TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: 'Türkiye’nin 82. İli İskenderun Olsun'

15 Ekim 2022 Cumartesi 13:11
Bu haber 280 kez okundu

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İskenderun’un Türkiye'nin 82. ili olması önerisinde bulundu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: 'Türkiye'nin 82. İli İskenderun Olsun'

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İskenderun’un Türkiye'nin 82. ili olması önerisinde bulundu.

Türkiye’nin birçok ilinden İskenderun’un daha büyük olduğunu ve ekonomik canlılık bakımından il olmayı çoktan hak etmiş bir şehir olduğuna vurgu yapan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Bugün birçok il olan yerden daha da büyük olan İskenderun önemli bir konumdadır. Anadolu'yu canlandırmamız lazım. Anadolu'yu canlandırmanın en önemli yerlerinden bir tanesi de hak etmiş olan İskenderun'u inşallah 82. ilimiz yapmayı öneriyoruz. Kaldı ki, 100 tane il olmasını arzu ediyoruz. Bunlar üzerinde partimiz yoğun olarak çalışma yapıyor" diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül daha sonra gençlerle buluştu ve onların sorularını yanıtladı.

Sarıgül'e programlarında, TDP Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Rıza Nerse, Hatay İl Başkanı Ali Alataş, İskenderun İlçe Başkanı Serdar Karakurt, Arsuz ilçe Başkanı Sercan Karakurt ile Payas ilçe Başkanı Fuat Kalender eşlik etti.







Yorum Gönder