Teknokent Kolejinden İTSO’ya Ziyaret

16 Haziran 2020 Salı 14:52
Bu haber 951 kez okundu

Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Teknokent Kolejinden İTSO'ya Ziyaret
Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Özel Teknokent Koleji kurucu temsilcisi Rahşan Barın, Okul müdürü Oğuz Ciğer ve Genel Koordinatör Bumin Kılıçoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Korona virüs sürecinde eğitimde yaşanan sorunlar ele alındı.

Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucu temsilcisi Rahşan Barın, Okullarında Endüstriyel, Otomasyon Teknolojileri, Tasarım Teknolojileri gibi  Endüstri 4.0 temelli ve inovasyon eğitim verdiklerini vurguladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Şehrimizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarımız, Korona virüs sürecinde oldukça sıkıntılı günler yaşadılar. Önemli olan şehrimizde bu süreçte sağlık yönünden bir sorunun yaşanmamış olmasıdır. Temennimiz önümüzdeki eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı bir şekilde geçmesidir. İskenderun sanayi şehri olması nedeniyle böyle bir Teknik Lisesinin kurulmasının da önemli olduğunu düşünüyoruz ve sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Yorum Gönder