‘Teröre Karşı Tek Ses Ve Tek Yüreğiz’

08 Ekim 2019 Salı 15:11
Bu haber 479 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Fırat ‘ın doğusunda yapılması beklenen ‘Barış Pınarı Harekatı’ öncesi Mehmetçik’e başarılar diledi.

‘Teröre Karşı Tek Ses Ve Tek Yüreğiz'
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Fırat ‘ın doğusunda yapılması beklenen ‘Barış Pınarı Harekatı’ öncesi Mehmetçik’e başarılar diledi.

‘Vatanımızın bütünlüğü, devletimizin bekası, 82 milyon kadirşinas vatandaşımızın huzur ve güvenliği için tehdit ve tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine ve terör unsurlarına karşı ödün vermeksizin mücadele eden şanlı ordumuzun ve kahraman Mehmetçiklerimizin her daim yanındayız ve onlara duacıyız.

Asırlar boyunca bir hayli nifak oyunlarını bozarak vatan ve millet bütünlüğü yolunda kararlı adımlarla yürüyen bu kutlu milletimiz, müreffeh bir seviyeye erişme çabasını “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” düsturuyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürdüreceği şüphesizdir.

Canlarını; toprakları, bayrakları, inançları, namus ve şerefleri için seve seve feda etmiş aziz şehitlerimizden ve şehitlerimizin şehadetine şahitlik eden kahraman gazilerimizden ilham alarak, güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte yeniden inşa etmenin azim ve gayreti içerisindeyiz.

Bu kutlu yolda ; birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen her türlü iç ve dış tehditler ile hain girişimlere karşı, sarsılmaz bir iman ve azim ile devlet ve millet kenetlenmesi de sağlanarak mücadele edilecek ve tüm bu hain saldırıların üstesinden gelinerek Türkiye Cumhuriyeti ; Özgür, bağımsız, güçlü, müreffeh ve payidar olarak sonsuza kadar varlığını sürdürecektir.’

Yorum Gönder