Terörle Mücadele Kahramanlarına Ödül

02 Haziran 2016 Perşembe 22:18
Bu haber 1157 kez okundu

Vali Topaca’dan Terörle Mücadele Kahramanlarına Ödül

Terörle Mücadele Kahramanlarına Ödül

 Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ da katıldı.

Törende konuşan Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca ülkemizin hassas bir süreçten geçtiğini belirterek, ‘’Terörle mücadele konusunda ülkemizin bütünlüğünü sağlamak için bir anlamda varlık mücadelesi vermekteyiz. Devletimizin birlik ve düzenine kastı olanları etkisiz hale getirmek için ülkemizin birçok yerinde bu operasyonlar hala devam ediyor. Bizler inanıyoruz ki her zaman haklı olan galip gelecektir. Devlet olarak biz haklıyız. İnandığımız değerler için, bayrağımızı yurdumuzun her bir köşesinde ilelebet dalgalandırmak için, kültürümüz için mücadele etmekteyiz. Bu değerler bizlere bu savaşın çok daha büyüğünü yapan atalarımızdan mirastır.’’ dedi.

Terörle mücadele kapsamında ilimizde de çok önemli faaliyetlerin olduğunu belirten Sayın Topaca, ‘’İlimizde belli sayıda terörist grubun olduğunu biliyoruz, onların faaliyetlerini takip ediyoruz. Onları etkisiz hale getirmek için ciddi bir mücadelemiz var. Tüm Mehmetçiklerimizin bu mücadelede ayrı ayrı katkıları ve fedakârlıkları var. Terörle mücadele zaferle sonuçlanana kadar devam edecektir. Allah’a şükür bu konuda iyi bir noktaya geldik. Mehmetçiklerimiz riskleri olan bir görevi ifa ediyor. Şehadet her an olabilecek bir şey. Allah tüm polis ve askerlerimizi kötü niyetlilerinin saldırılarından korusun. Bizim niyetimiz ülkemizi savunmaktır, bu ulvi bir niyettir. Cenab-ı Hak milletimizin duası ile bu ulvi niyetimize yardım edecektir. Ben hepinize başarılar diliyorum. Devletimiz ve milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı sizleri motive etmek açısından önemlidir ama bunun yaptığınız çalışmaların karşılığı olmadığının da bilincindeyiz.’’ dedi.

Sayın Topaca konuşmasının ardından Devletimizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için cansiparane bir şekilde mücadele eden İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Turgay Aras ve diğer Mehmetçiklerimize başarı belgelerini tek tek takdim etti.

2

Yorum Gönder