Teşekkürler Yıldırım Alpay…

12 Ağustos 2023 Cumartesi 11:14
Bu haber 252 kez okundu

‘Sevdan İskenderun, Ortak Sevdamızdır’

Teşekkürler Yıldırım Alpay…
‘Sevdan İskenderun, Ortak Sevdamızdır’

‘Sevdam İskenderun’ diyerek göğsünde ‘İskenderun’ yazılı tişörtlerle moralsiz İskenderun’a moral olan iş insanı memleket sevdalısı Yıldırım Alpay farkındalık yarattı.

İskenderun sevdalılarına ve ülkenin birçok yerinde yaşayanlarına birer ikişer dağıtan Yıldırım Alpay’a, “Teşekkürler Yıldırım Alpay, Sevdan İskenderun, ortak sevdamızdır...” mesajları çığ gibi büyüyor.

Mega Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya çalışanlarını ziyaret ederek ‘İskenderun’ yazılı tişörtlerini hediye eden İşinsanı Yıldırım Alpay, “İskenderun Sevdasını” anlattı.

Cemnur tesislerinin işletmecisi İşinsanı Yıldırım Alpay, İskenderun sevdasını, ruhunu ve hatıralarını simgeleştirilmesini sağlamak adına kendi imkanlarıyla ‘İskenderun’ yazılı tişört bastırdığını ve bir ‘İskenderun’ farkındalığı yaratmak adına bunu dostlarına, İskenderun sevdalılarına hediye ettiğini söyledi.

Türkiye’nin birçok şehrinden büyük bir talep olduğunu ve İskenderun sevdalısı hemşerilerinin çok büyük desteğini gördüğünü belirten İşinsanı Yıldırım Alpay, “İskenderun bizim sevdamız. Gençlerimiz, üzerlerinde başka ülkelerin şehir isimlerini taşıyan tişörtler giyiyor. Biz istiyoruz ki, İskenderun’umuzu, kendi şehrimizi öne çıkaralım, tanıtalım. Gelecek kuşaklarla, geçmişle arasındaki bağı güçlü tutalım. Şimdilik kendi imkanlarımla 2.000 adet tişört bastırdık. İskenderun’umuzun ismini farklı tasarımlarla öne çıkardık. Memleket sevdalılarına ücretsiz dağıtıyoruz. Bu kampanyamıza herkesin destek olmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘Sevdan İskenderun, hepimizin ortak sevdasıdır’ vurgusu yapan Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun da, bu anlamlı tanıtım çalışmasından ötürü İşinsanı Yıldırım Alpay’a teşekkür etti.




Yorum Gönder