Teysir Aile Çay Bahçesi Kullanılamaz Halde

16 Ocak 2019 Çarşamba 14:26
Bu haber 649 kez okundu

İskenderunluların denizle buluşma noktası olan sahildeki Teysir Aile Çay Bahçesi çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Sabaha karşı elektrik kontağından çıkan yangını denizin hırçın dalgaları ile birlikte itfaiye ekipleri güçlükle söndürebildi.

Teysir Aile Çay Bahçesi Kullanılamaz Halde

İskenderunluların denizle buluşma noktası olan sahildeki Teysir Aile Çay Bahçesi çıkan yangında kullanılmaz hale  geldi. Sabaha karşı elektrik kontağından çıkan yangını denizin hırçın dalgaları ile birlikte itfaiye ekipleri güçlükle söndürebildi.

İskenderun sahilindeki Teysir Aile Çay Bahçesi’nin mutfak ile ön kısımdaki hediyelik eşya satışı yapılan bölümünde çıkan ve bir anda tüm alanı saran alevler çatıyı ve çay bahçesinin tamamını kapladı.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede yangın yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun İtfaiye ekipleri, etkili olan yağış ve denizin taşması sonucu yangın yerine su birikintisi yüzünden güçlükle ulaşabildi.

Bir taraftan alevlere teslim olan tesis, diğer yandan yağan yağmur ve taşan denizin oluşturduğu su birikintisinin çalışmaları güçleştirdiği itfaiye ekipleri yaklaşık üç saatlik müdahale sonrası yangını kontrol altına alabildi. Çay bahçesi, mini marketi ve hediyelik eşya dükkanı kullanılamaz hale gelirken, yangının söndürülmesiyle kabus gibi tabloyu ortaya çıktı.

Yorum Gönder