TOBB’un 78. Genel Kurulu Gerçekleştirildi

17 Mayıs 2022 Salı 18:00
Bu haber 522 kez okundu

İTSO Delegeleri TOBB’un 78 Genel Kurul Toplantısına Video Konferans ile Katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı, elektronik ortamda gerçekleştirildi.​

TOBB'un 78. Genel Kurulu Gerçekleştirildi

İTSO Delegeleri TOBB’un 78 Genel Kurul Toplantısına Video Konferans ile Katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı, elektronik ortamda gerçekleştirildi.​

Genel Kurul Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda hazır bulunurken, 81 ilden TOBB Delegeleri ise elektronik ortamda Genel Kurula katıldılar.

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, TOBB Delegeleri Fuat Keser, Bülent Seküçoğlu, Nihad Belli, Yusuf Akar, Zeki Altun ve Proje Koordinatörü Dilek Yalçın TOBB’un 78. Genel Kurul toplantısına katıldı.

Toplantıda, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Sedat İşeri, Mevzuat Komisyonu Başkanı Fahrettin Özün, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu Başkanı Ferhat Çağlayan, Dilekleri İnceleme Komisyonu Başkanı Ahmet Ozan Kara, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Göksel Başar, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Dursun Dağdelen, Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ekonomi Politikası Komisyonu Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı Semra Tozaraydın tarafından komisyon sunuşları gerçekleştirildi.

Türkiye-İspanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komisyonu (JETCO) 2. dönem toplantısı dolayısıyla İspanya'nın başkenti Madrid'de resmi temaslarda bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gönderdiği video mesaj ile Genel Kurulun hayırlı olmasını diledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamasında, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.


Yorum Gönder