Tosyalı’dan Kahramanmaraş'a Ziyaret

05 Ekim 2019 Cumartesi 14:20
Bu haber 660 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun'unu daha modern bir kent yapmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti.

Tosyalı'dan Kahramanmaraş'a Ziyaret
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun'unu daha modern bir kent yapmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte Kahramanmaraş'ta belediye tarafından yapılan projeleri ve çalışmaları yerinde inceledi.

Kahramanmaraş'ta ilk ziyaretini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e Yapan Başkan Fatih Tosyalı," belediye Başkan Yardımcılarımız ile büyükşehir belediye başkanımızı birlikte ziyaret ettik. Uygulanan projeler ve belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Halkımıza en iyi hizmeti verme adına istişarelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz "dedi.

Ardından ,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte tarihi Maraş çarşısını, sosyal tesisleri ve taziye evlerini ziyaret eden Başkan Tosyalı yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Fatih Tosyalı, Kahramanmaraş’ta eski tarihi yapıların restorasyon çalışmalarını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Rüstem Keleş ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte yerinde inceledi. Seyir terasına çıkan Başkan Tosyalı, yapılmakta olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Son olarak Başkan Fatih Tosyalı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Rüstem Keleş ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte kentte bulunan sosyal donatı ve kapalı ve açık oyun alanlarını yerinde inceledi.

Yorum Gönder