‘Trafik Sorununu Çözeceğiz’

23 Temmuz 2019 Salı 17:20
Bu haber 541 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent trafiğini ve ulaşımı rahatlamak adına birtakım çalışmalar yaptıklarını belirtti.

‘Trafik Sorununu Çözeceğiz'
 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent trafiğini ve ulaşımı rahatlamak adına birtakım çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, HBB Bölge sorumluları ve HBB ulaşım dairesi yetkilileri, İlçe Emniyet müdürü Mithat Tolunay ve İskenderun Şoförler odası başkanı Erol Akın birlikte Battı-Çıktı çevresi, Pac Meydanı ve merkez postane civarında yaşanan trafik yoğunluğunu çözme adına yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Huzurlu ve güvenli bir ulaşım için kent genelinde bir takım düzenlemelerin yapılacağını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Şehirde yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatıcı çalışmaları tüm kurumlarımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. İskenderun hepimizin. Hepimizin amacı halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Bu çerçevede Battı-Çıktı çevresi, Pac Meydanı ve merkez postane civarında yaşanan trafik yoğunluğunu hep birlikte çözeceğiz. Kurumlarımız ile bu konuda sürekli iletişim halindeyiz ”dedi.

KURUMLARIMIZ İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Battı – Çıktı çevresinde yoğun bir trafik akışı olduğunu ifade eden Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun’da ulaşım sorununun çözülmesini vatandaşlarımız çok istiyor. Bu konuda birçok kişi ve esnaf sorunun çözülmesi noktasında gerek belediyemize gerek şahsıma konuyu bildiriyor. Yaşanan bu sıkıntıyı hep birlikte koordineli bir şekilde aşacağız. Yapacağımız çalışmalar ile trafik yoğunluğunu azaltacağız. Bu sayede İskenderun’da ulaşım rahat, düzenli ve akıcı bir şekilde olacak. Halkımızın sıkıntı yaşadığı her konuya belediye olarak el atacağız. Kıymetli hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder