TÜGVA ‘Tanışma Çayı’ Programı Yoğun İlgi Gördü

05 Mart 2019 Salı 10:35
Bu haber 621 kez okundu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TÜGVA ‘Tanışma Çayı' Programı Yoğun İlgi Gördü

 Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TÜGVA Hatay İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından 'Tanışma Çayı' programı düzenlendi.

Programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’ in eşi Ayşenur Yönden, TÜGVA Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu, İskenderun AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalının eşi Arife Tosyalı, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven’in eşi Gülbahar Güven, sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen program öncesinde bir konuşma yapan TÜGVA Hatay İl Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu, TÜGVA olarak sağlıklı toplumların sağlıklı aile yapılarıyla meydana gelebileceğini ve bunun için kadının aileden ve toplumdan elini çekmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için çalışmalar, faaliyetler toplantılar ve seminerler düzenliyoruz “dedi.

Öğrenci, çalışan, eş ve anne olan hanımlarımızın, milli ve manevi değerlerimize bağlı, bilgi ve özgüven sahibi, aile kurumunu sosyal, kültürel ve eğitsel bakımdan destekleyecek çalışmalar yaptıklarını ifade eden Soylu,”Bu vesile ile tanışma toplantımıza teşrif buyuran tüm misafirlerimizin ayaklarına, gönüllerine sağlık, çok teşekkür ederiz. Hoşça kalın Allaha emanet olun ”diye konuştu.

Düzenlenen programa katılan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ da bayanlara yönelik projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik sohbet ortamında devam etti.

 

 

Yorum Gönder