Turizm Haftasında Sinema Etkinliği Düzenlendi

19 Nisan 2018 Perşembe 17:39
Bu haber 726 kez okundu

Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, İskenderun Primemall AVM’de, Protokol, Basın mensupları ve Turizmcilerin katılımıyla toplu sinema İzleme etkinliği gerçekleştirildi.

Turizm Haftasında Sinema Etkinliği Düzenlendi

Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında,  İskenderun Primemall AVM’de, Protokol, Basın mensupları ve Turizmcilerin katılımıyla toplu sinema İzleme etkinliği gerçekleştirildi.

Prestige Sinema salonunda,  AVM Müdürü Uğur Sevinmiş ile yardımcısı Derya Karaciğer’in ev sahipliğinde gerçekleşen sinema etkinliğine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk de katılım sağladı.

Henüz yeni Vizyona girmiş olan “Can Feda” adlı film izleyenler tarafından beğeni ve ilgiyle izlendi. Ortadoğu’daki savaşın acımasız ve vicdansız yüzünü gözler önüne seren filmin bazı sahnelerinde insanlık dramına tanık olan izleyenler, duygu seline kapılarak gözyaşlarına hâkim olamadılar.

Türk askeri ve Mehmetçik’in fedakârlığını, duygusallığını, cesaret ve kararlığını yansıtan, savaşın acı gerçeklerini de izleyiciye aktaran filmin Yönetmeni Çağatay Tosun. Oyuncuları ise Kerem Bürsin, Burak Özçivit, Melike İpek Yalova, Süleyman Karaahmet.



Yorum Gönder