Turizmin Yeni Gözdesi 'Yamaç Paraşütü'

05 Haziran 2020 Cuma 18:16
Bu haber 823 kez okundu

İskenderun'da son zamanların gözde spor dalı olan yamaç paraşütü normalleşme süreciyle gençlerin ilgi odağı olmaya başladı.

Turizmin Yeni Gözdesi 'Yamaç Paraşütü'
İskenderun'da son zamanların gözde spor dalı olan yamaç paraşütü normalleşme süreciyle gençlerin ilgi odağı olmaya başladı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle kabuğuna çekilen ancak normalleşme süreciyle birlikte etkinliğini arttıran yamaç paraşütü sporu yeniden misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Uçmak isteyen fakat korkudan dolayı uçamayan kişilerin en önemli sorusunun güvenlik olduğunu söyleyen yamaç paraşütü pilotu İlker Özgüven; "yamaç paraşütü sporu kurallar ve limitler dâhilinde yapıldığında güvenlidir. İskenderun bölgesi yamaç paraşütü için uygun ve risksiz bölgelerden biri. Yamaç paraşütünün, İskenderun'da turizmin gelişmesine yönelik yürütülen çalışmalara büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Gökyüzünde yeşille mavinin buluştuğu İskenderun semalarında uçmak isteyen herkesi bekliyoruz. Salgın sonrası iç turizmde bir hareketlilik yaşanacaktır. Biz de bu süreçte eskisi gibi uçuşlarımıza devam edeceğiz. Evde olmaktan sıkılanları ve yamaç paraşütü tutkunlarını uçmaya bekliyoruz." dedi.

Yorum Gönder