Türk Telekom’dan Kaymakam Yönden’e Ziyaret

07 Nisan 2022 Perşembe 18:46
Bu haber 997 kez okundu

Türk Telekom Hatay İl Müdürü Erhan Balık, İskenderun Saha Operasyonları Yöneticisi Serkan Bulut ve Ticari Faaliyetler Yöneticisi Oktay Karakaşlı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Telekom'dan Kaymakam Yönden'e Ziyaret

Türk Telekom Hatay İl Müdürü Erhan Balık, İskenderun Saha Operasyonları Yöneticisi Serkan Bulut ve Ticari Faaliyetler Yöneticisi Oktay Karakaşlı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun İlçe Kaymakamlığı’nın yeni binasına taşınması nedeniyle hayırlı olsun dileklerini ileten Türk Telekom İl Müdürü Erhan Balık, Kaymakam Yönden’e İskenderun’da kurum olarak yaptıkları çalışmalar ve altyapı yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.

İlimiz genelinde inşaat süreçleri tamamlanan ve oturumun başladığı yeni binalarda ‘eve kadar fiber altyapı’ hizmeti verdiklerini belirten Balık, mevcut binalarda da bu hizmetin yaygınlaşmaya başladığının altını çizdi. Fiber Dönüşüm Projeleri kapsamında pilot uygulama olarak İskenderun’da Söğüt Sitesi, Gelişim Sitesi, Barış Sitesi, Mertevler ve Gupse Sitesi gibi nüfusun fazla olduğu yerleşim yerlerinin fiber dönüşümlerini tamamladıklarını ifade eden İl Müdürü Balık, halkımıza günün gereksinimlerini karşılayacak şekilde daha hızlı ve kesintisiz internet hizmetini vermek için tüm ekipleriyle seferber olduklarını dile getirdi.

Ziyarette İskenderun sorumluluk sahasında yaşadıkları zorlukları anlatan Saha Operasyonları Yöneticisi Serkan Bulut ise özellikle son dönemde artan kablo hırsızlıklarından ötürü oluşan mağduriyetlere değindi.  Şebeke kablolarının çalınması neticesinde meydana gelen kesintilerin vatandaşlarımızın iletişim hizmetlerinden uzun süre mahrum kalmalarına sebep olduğunu ifade eden BULUT, bu mağduriyetleri giderebilmek için kendilerine doğan iş yükünün maliyetli ve zahmetli bir çalışma gerektirdiğine de işaret etti. Kurum olarak gerekli tedbirleri almaya çalıştıklarını belirten BULUT, Emniyet ve Jandarma ekipleriyle de koordineli şekilde bu konunun üzerine gittiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam İskender Yönden ise kesintisiz iletişimin önemini vurgulayarak, bu kapsamda son yıllarda yapılan çalışmalar nedeniyle Türk Telekom kaynaklı yakınmaların çok azaldığını belirterek kurum yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Yorum Gönder