Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buluyor

08 Ekim 2019 Salı 10:29
Bu haber 630 kez okundu

Bu yılki Türkiye& Azerbaycan kardeşlik ödülleri, İstanbul Azerbaycan Dostluk Derneği ve BHS Group Atakan Taşur tarafından düzenlenen gecede 14 Kasım Perşembe akşamı İstanbul Grand Hyatt Otel’de törenle sahiplerini buluyor.

Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buluyor
İstanbul Azerbaycan Dostluk Derneği ve BHS Group Atakan Taşur tarafından düzenlenen gecede 14 Kasım Perşembe akşamı İstanbul Grand Hyatt Otel’de törenle sahiplerini buluyor.

Azerbaycan kardeşlik ödülleri gecesinde, iki ülkenin Sanat, Siyaset, Spor ve İş Dünyası’nın bir araya gelip buluşması bekleniyor. 14 kasım Perşembe akşamı ödüllerin sahiplerini bulacağı gecede,’’iki Devlet Tek Millet’’ duygusunun iki ülkeye yansıtılması hedefleniyor. İki kardeş ülkenin buluşacağı bu anlamlı geceyi Azerbaycan’nın devlet kanalı AZ TV’nin ekrana getireceği bildirildi.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında 2.si gerçekleşen törene katılan birçok ünlü isimler ile iki ülkenin basınında büyük yankı uyandırmıştı.

Bu önemli organizasyonun amacı; iki kardeş ülkenin enlerini bir araya getirerek, birlik ve beraberliğimizi tüm Dünya’ya yaymaktır. Sanat, Siyaset, Spor ve İş Dünyası’nın en iyilerinin ödüllendirileceği gecede Azerbaycan ve Türkiye’nin tanınmış simalarının da yer alması bekleniyor.

Geçen sene düzenlenen 2. kardeşlik ödüllerinde; Koray Avci, Ebru Yaşar, Emre Kaya, Tugba Yurt, Hakan Peker, Ömür Gedik gibi ünlü isimler ödüle layik görülmüştü.

Bu yıl 3. Kez gerçekleşecek olan ıncı ile Mert Palavaroğlu üstlenecek.

 

Yorum Gönder