Ülkenin Geleceği, Huzuru ve Demokrasi İçin Hayır!

12 Nisan 2017 Çarşamba 19:11
Bu haber 1496 kez okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Mega Radyo'da katıldığı 'Semir Yazıcı ile Panorama' söyleşi programında referandum sürecini ve siyaset gündemini değerlendirdi.

Ülkenin Geleceği, Huzuru ve Demokrasi İçin Hayır!
CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel;

'Ülkemizin Geleceği, Huzuru ve Demokrasi İçin HAYIR!'

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Mega Radyo'da katıldığı "Semir Yazıcı ile Panorama" söyleşi programında referandum sürecini ve siyaset gündemini değerlendirdi. Fevzi Yüksel,  Getirilmek istenen ucube tek adam yönetim sistemiyle Türkiye bölünmek isteniyor. “Ülkemizin Bekası, çocuklarımızın geleceği, toplum barışı, Milletin huzuru ve Demokrasi İçin HAYIR diyoruz” açıklamasını yaptı.

“Cumhurbaşkanlığı makamı, bütün vatandaşları eşit şekilde kucaklamalıdır” diyen Fevzi Yüksel özetle sözlerine şöyle devam etti; “Bir Partinin genel başkanı, Cumhurbaşkanı olursa, aynı zamanda yürütmenin, yasamanın, güvenlik ve yargının yetkilerini kendisine teslim ederseniz; üstelik onu denetleyecek demokratik unsurları, parlamentoyu, yargıyı etkisiz ve yetkisiz konuma getirirseniz bunun adı demokrasi olur mu? TEK’lik sadece Allaha Yaraşır. Bütün yetkileri kendinde toplayan, üstelik hesap sorulması neredeyse imkansız hale getirilen bu ucube sistemle doğrudan doğruya Rejim değiştirilmek isteniyor. Önerilen bu yönetim sistemi Türkiye’nin geleceğini tehlikeye sokar. Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini istemeyen, bölmek isteyen dış güçlerin ekmeğine yağ sürer. Düşmanlarımızı sevindirir. Zira CIA raporlarına yansıyan, süper güçlerin Ortadoğu ve Türkiye üzerine oynadıkları oyunları biliyoruz. Böl, Parçala ve yönet anlayışıyla oynanan kirli senaryoların parçası olmamalıyız. Son günlerde Cumhurbaşkanlığı danışmanları tarafından da açıkça dile getirilen söylemlerle Çin Başkanlık modelinin örnek alındığı ortaya çıkıyor. Bu sisteme göre Tek Adam yönetimi tesis edilmek isteniyor. Ardından terör örgütlerinin de sinsi emellerine yarayan sonuçla ülkeyi eyaletlere bölerek yönetme modeli öngörülüyor. Tek adamı yönetmek, ele geçirmek ve kandırmak, demokratik unsurların aktif olduğu sistemi yönetmekten ve kandırmaktan daha kolaydır. Zira birbirini denetleyen unsurların, yani Kuvvetler Ayrılığının varlığı Demokrasinin dengesi ve sigortasıdır. Bizler, partisi, görüşü, inancı ne olursa olsun tüm yurtsever vatandaşlarımızın sandıkta vicdanlarının sesine kulak vereceklerine, Türkiye Cumhuriyetinin Bekası, Milletimizin huzuru, birliği ve beraberliği için, daha fazla Demokrasi ve Çocuklarımızın geleceği için HAYIR diyeceğine inanıyoruz.”

Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu, teknik yayın masasını Mustafa Mert’in yönettiği program, dinleyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Mega Medya Grubu Stüdyosunda gerçekleşen program Radyo Mega FM bandı 97.7 frekansından ve aynı anda www.megaradyoiskenderun.com ile www.megatviskenderun.com internet adreslerinden canlı olarak yayınlandı.

Yorum Gönder