Ulu Önderimiz Atatürk’e Teşekkür

24 Nisan 2016 Pazar 16:29
Bu haber 755 kez okundu

Minik Başkan Sağnak’tan Ulu Önderimiz Atatürk’e Teşekkür

Ulu Önderimiz Atatürk'e Teşekkür

 Geleceğimizi emanet ettiğimiz miniklerin, geleceğin topluma yararlı bireyler olmaları yolunda Ulu Önderimiz Atatürk’ün hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltunu devralan Minik Başkan Sağnak, koltuğunu Güven’den devralmasının ardından “ Bize böyle anlamlı bir günü armağan ettiği için Mustafa Kemal Atatürk’e tüm çocuklar adına bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MİNİK BAŞKANIN DOĞAL YAŞAMLA İLGİLİ VERDİĞİ TALİMATLAR DİKKAT ÇEKTİ

Minik Başkan Sağnak’ın Belediye Başkanlığı yetkilerini kullanarak HBB daire başkanlarına Hatay’a dair yapılmasını istediği çalışmalar konusunda talimatlar verdiği törende, Sağnak özellikle il genelinde yeşil alanların çoğaltılması ve sokak hayvanlarının koruma altına alınması doğrultusundaki isteklerini ilgili daire başkanlarına iletti.

OKULLARIN ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ KONUSU ELE ALINDI

Daire başkanlarından çocukların verimli zaman geçirebilecekleri spor salonu, park alanı, ve tiyatro alanlarının arttırılmasını talep eden Minik Başkan Sağnak, Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu’nun fiziki koşullarının iyileştirilmesini istediğini de ifade etti.

GÜVEN, ÇOCUKLARI VE GENÇLERİ HBB SPOR KOMPLEKSİ VE YAŞAM MERKEZİ’NE DAVET ETTİ

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Vekili Güven, HBB’nin Hatay’a kazandırdığı Türkiye’nin en büyük ikinci spor kompleksi ve yaşam merkezi hakkında bilgilendirdi. Güven, çocukları ve gençleri HBB Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan yaz kurslarına katılmaya davet etti.

ÖĞRETMENLERDEN, EĞİTİM KURUMLARININ ŞARTLARINI İYİLEŞTİREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Okul öğretmenleri, eğitim kurumlarının fiziki koşullarını iyileştirmek için gerçekleştirdiği tüm çalışmalardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Başkan Vekili Serdar Güven’e teşekkür ettiler.

Güven, renkli görüntülere sahne olan etkinliğin ardından okul öğretmenlerine ve makamını devrettiği çocuklara hediyeler vererek fotoğraf çektirdi. Etkinlik, toplu anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Yorum Gönder