Ünsal Yapı Hizmete Açıldı!

17 Ocak 2018 Çarşamba 12:51
Bu haber 903 kez okundu

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi içerisinde Kirmit Petrol'ün karşısında hizmet giren işyerinin açılışına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve çok sayıda davetli katıldı.

Ünsal Yapı Hizmete Açıldı!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi içerisinde Kirmit Petrol'ün karşısında hizmet giren iş yerinin açılışına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,  AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış töreni öncesinde iş yerini ve verecekleri hizmeti tanıtan İş yeri sahipleri Serdar Bilgiç ve Ünsal Bilgiç İskenderun halkına yapı sektöründe en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını belirterek, "Mimari projeler, Anahtar teslim işler, kat karşılığı, emlak işleri, Alçı boya, Mantolama, Parke, seramik, İzolasyon, Çelik kapı, Asma tavan ve yapı sektöründe birçok konuda kaliteli hizmet vereceğiz" dedi.

Orhan Karasayar ise yaptığı konuşmada iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek girişimci iş adamlarına hayırlı işler temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek iş yeri hizmete açıldı. Açılış sonrasında davetlilere iş yeri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.




Yorum Gönder