Uygun, Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyetini Ağırladı!

17 Ocak 2018 Çarşamba 12:00
Bu haber 949 kez okundu

Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti başkanı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Turizm Derneği başkanı ve Mega Medya Grubu Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun’u ziyaret etti.

Uygun, Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyetini Ağırladı!

Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti başkanı,  beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Turizm Derneği başkanı ve Mega Medya Grubu Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun’u ziyaret etti.

Yerel Basın’ın sorunları ve bu konuda çözüm odaklı önerilerin konuşulduğu ziyaret sırasında birlik, beraberlik ve dayanışmaya dair konularda işbirliği ve faaliyetlerin yararları vurgulandı.

Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Garip Siper, beraberinde başkan yardımcısı Mustafa Bilir, Üst Kurul delegesi Sami Coşkun ve Köln Temsilcisi Mehmet Cambaz ile birlikte ziyaret ettiği Sabahattin Uygun ile Yerel ve Ulusal Medya Gündemine dair istişarelerde bulunarak dayanışma mesajları verdiler.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarete ev sahipliği yapan Sabahattin Uygun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Cemiyet başkanı Siper’e ve yönetimine başarı dileklerini sundu. Uygun “Aklın ve mantığın yolu birdir. Birlikten kuvvet doğar. Farklı çatılar altında olsa da basın camiasının sorunları aynı. Çözüm odaklı projelerde işbirliği ve dayanışma ortamından uzak durmamak gerek.  Pozitif, yapıcı ve yararlı projelerde, dayanışma ve işbirliği yapabiliriz.” dedi.

Yorum Gönder