Vali Ata, Aile Sağlığı Merkezini Açtı

14 Eylül 2018 Cuma 11:14
Bu haber 788 kez okundu

Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı da Hayırsever Hacı Murat Narlı’nın katkıları ile yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının açılış kurdelasını kesti.

Vali Ata, Aile Sağlığı Merkezini Açtı
Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı da Hayırsever Hacı Murat Narlı’nın katkıları ile yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının açılış kurdelasını kesti.

 Reyhanlı da gerçekleşen açılış törenine Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi ve İsmet Tokdemir, Hayırsever Hacı Murat Narlı, İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr.Sebahettin Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çüter, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ve İlçe müftüsü tarafından dua edilmesi ile devam etti.

 Açılışta ilk olarak Hayırsever Hacı Murat Narlı Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve hadisler içeren güzel bir konuşma yaptı. Hayırsever Narlı konuşmasında “Reyhanlı’ya yakışır güzel bir aile sağlık merkezimizin açılışını yapmaktayız. Bu benim için en güzel gündür. Aile Sağlığı Merkezimizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Reyhanlılı tüm kardeşlerimi Reyhanlı için yatırım yapmaya çağırıyorum. Çünkü bu dünyada yaptığınız hayırlar kalıcı olacak ve mahşerde karşımıza çıkacaktır.” dedi.


 İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz ise Reyhanlı ilçemizde yaşayanların geçmişte Hac yolculuğu için ilçemizde konaklayan Hacı adaylarını evlerinde misafir ederek gösterdikleri misafirperverliği hatırlatarak başladığı konuşmasında “Reyhanlı Hatice-Murat Narlı Aile Sağlığı Merkezi binasının hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırsever Hacı Murat Narlı ve ailesini tanımaktan onur duydum. Sayın Valimiz Erdal Ata başta olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Çüter ise yaptığı konuşmasında “ Hayırsever Narlı ailesinin katkıları ile inşa edilerek hizmete sunulan Aile Sağılığı Merkezimizin yapımında belediye olarak yardımcı olmaktan mutluluk duyduk, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 Kürsüye gelen Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi yaptığı konuşmasında “Öncelikle hayırsever Hacı Murat Narlı’ya bu güzel eseri kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Benim belediye başkanlığım sırasında Hayırsever Hacı Murat Narlı amcam yanıma gelerek hayır işi yapmak istediğini belirtti ve il sağlık müdürümüzle konuşarak protokolü imzaladık. Bugün de burada milletvekili olarak sizlerle birlikte bu güzel eseri açmaktan onur duymaktayım. Hayırsever Hacı Murat Narlı’nın bütün vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyorum  ”dedi
 
Daha sonra kürsüye gelen Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir “Reyhanlı’mız, Hatay ilimizin güzide bir ilçesidir. Hayırsever Hacı Murat Narlı ve ailesine bu güzel eseri kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.” dedi


Son olarak kürsüye gelen Hatay Valisi Sayın Erdal Ata yaptığı konuşmasında “ Bu güzel eseri Reyhanlı İlçemize kazandıran hayırsever Hacı Murat Narlı’ya teşekkür etmek istiyorum. Kendisi çiftçilik yaparak bu zamana kadar elde ettiği birikimlerini çocuklarına miras olarak bırakmayıp Reyhanlı halkına sağlık hizmeti verecek böylesine güzel bir Aile Sağlık Merkezini belediyemizin de katkıları ile birlikte ilçemize kazandırmıştır. Takdire Şahan bu yardımseverliğinin vatandaşlarımıza emsal teşkil etmesini temenni ediyorum ve Aile Sağlığı Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi 

Yorum Gönder