Vali Doğan: "İnsanları Üzecek Birçok Olayı Engelliyoruz"

10 Nisan 2019 Çarşamba 17:01
Bu haber 532 kez okundu

00-14 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında polisleri kabul eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, polislerin ülkenin mihenk taşı olduğunu belirtti.

Vali Doğan:
Hatay Valisi Rahmi Doğan, ülkede yapılabilecek birçok saldırıları Hatay'da başlamadan sonlandırdıklarını belirterek, "Biz her şeyi açıklamıyoruz ama arkadaşlarımızla birlikte çok önemli olayları, ülkenin gündemini sarsacak, ülkeyi ayağa kaldıracak, insanları üzecek birçok olayı engelliyoruz" dedi.
10-14 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında polisleri kabul eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, polislerin ülkenin mihenk taşı olduğunu belirterek, "Ülkemizde, yapılabilecek olan tüm planlar, saldırılar, tüm girişimler bizim bölgemizden geçerek iç taraftan geçiyor yada bizim bölgemizde sonlanıyor. Biz her şeyi açıklamıyoruz ama arkadaşlarımızla birlikte çok önemli olayları, ülkenin gündemini sarsacak, ülkeyi ayağa kaldıracak, insanları üzecek birçok olayı engelliyoruz, takip edip, müdahale ediyoruz. Olay başlamadan sonlandırıyoruz" diye konuştu.
Polislerimizin görevinin zor olduğunu ve bunun farkında olduklarını belirten Vali Doğan, "Ancak arkadaşlarımız bu zorluğu gönüllü olarak yapıyor. İşin gereği, coğrafyanın şartlarından dolayı. Gönül ister ki en uygun şartlar da, imkanlarda bu iş yapılabilsin ama bu ülkenin imkanları ile orantılı bir durum. Arkadaşlarımıza bir görev yazarken Allah şahittir ki her zaman kendi çocuklarımızı operasyona gönderiyormuşuz gibi kendi çocuklarımıza ne tedbir almamız gerekiyorsa, aynı duygu ve düşüncelerle burada tartışıyor ve konuşuyoruz. Çünkü bunların hepsi can, anne, baba, kardeş, dolayısı ile onlara gelebilecek en ufak zarar bizi fazlasıyla üzer. Bu hassasiyetle hepimiz görevimizi yapıyoruz. Onlarda görevlerini yaparken, mutlular, çünkü vatan hizmeti. Görev sadece para karşılığı yapılan bir iş değil, vatan aşkı ile çalışan arkadaşlar var. Bu millet yeri gelmiş, hiçbir karşılık gözetmeden, görevleri ifa etmiş. Ülkenin şartları, memleketin imkanları arttıkça da onların imkanlarını da en iyi şekle getirmek için gayretimiz var" şeklinde konuştu.

Yorum Gönder