Vali Soytürk, Altın Adamları Ağırladı

04 Mart 2020 Çarşamba 14:10
Bu haber 1157 kez okundu

İskenderun Kuyumcular ve saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kilis Valisi Recep Soytürk’e taziye ziyaretinde bulundular.

Vali Soytürk, Altın Adamları Ağırladı
İskenderun Kuyumcular ve saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kilis Valisi Recep Soytürk’e taziye ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde annesi Kıymet Soytürk’ü kaybeden Kilis Valisi Recep Soytürk’e başsağlığı dileyen Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyelerini Vali Soytürk makamında ağırladı. Başkan Fırat, merhume Kıymet Soytürk’ün vefatından duyduğu üzüntülerini ifade ederek, Vali Soytürk ve ailesine İskenderun Kuyumcular Odası adına taziyelerini iletti.

Sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiği İskenderun eski kaymakamı, Kilis Valisi Recep Soytürk’ün İskenderun halkının ve kendilerinin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Fırat, Soytürk’ün memleketimiz için önemli bir değer olduğunu belirterek acısını yürekten paylaştığını vurguladı.

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı uğur Fırat ziyaret sırasındaki konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli valideniz merhume Sayın Kıymet Soytürk hanımefendi’nin vefatından dolayı üzüntünüzü paylaşıyoruz, sizlere sabır ve metanet diliyoruz. Her şeye rağmen görev beklemez, yaşam devam ediyor işinizde ağır sorumluluklar taşıyorsunuz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor bu süreçteki çalışmalarınızı takdirle izliyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Kilis Valisi Recep Soytürk, konukları ile yakından ilgilenerek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ülke gündemine dair sohbet ile devam eden ziyarette Vali Soytürk Hatay ve İdlip sınırında yaşanan acı olaylara değinerek şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabır diledi.

Ayrıca dünya ekonomisinde ki çalkantılar nedeni ile Altın piyasalarının çok yükseldiğini ifade eden Soytürk, kuyumcu esnafının işlerinin zor olduğuna dikkat çekerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kentimizde Altın adamlar lakabıyla tanınan İskenderun Kuyumcular Odasının sevilen, altın kalpli Başkanı Uğur Fırat, yönetim kurulu ve kuyumcu esnafı adına Vali Soytürk’e ziyaretin anısına bir tablo takdim etti. Günün anısına birlikte çekilen fotoğrafların ardından ziyaret sona erdi.

Yorum Gönder