‘Vatandaşlar Evde Sağlık Hizmetinden Memnun’

20 Temmuz 2020 Pazartesi 12:15
Bu haber 653 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

‘Vatandaşlar Evde Sağlık Hizmetinden Memnun'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine belli bir program çerçevesinde ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler tarafından; yaşlı ve kimsesiz birçok vatandaşın evinde ücretiz pansuman, enjeksiyon ve diyabet, şeker ölçümü hijyen ve sağlık koşullarına dikkat edilerek uygulanıyor.

Vatandaşlar, aldıkları hizmetten son derece memnun kalırken, uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve ekibine teşekkür ederek," Herhangi bir ücret talep etmeden gelip derdimize derman oluyorlar. Allah tüm personelden ve bu projeyi başlatanlardan razı olsun” şeklinde görüş beyan ettiler.

İnsan odaklı hizmetlerin yerel yönetimlerin olmazsa olmazlarından olduğunu aktaran Başkan Fatih Tosyalı, “Benim için halk sağlığı birinci önceliktir.  Vatandaşlarımız evde tedavi hizmeti uygulamamız ile evlerinde tedavi ediliyor. Hiçbir ücret alınmaksızın yapılan hasta muayenesinde yaşlı, yatalak ve felçli bakımı, yatak yarası bakımı, serum takılması, pansuman, enjeksiyon, sonda değişimi, şeker ve tansiyon takibi yapılıyor. Belediye imkanlarımız çerçevesinde İskenderun halkı için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Evde Sağlık Hizmetinden 0326 614 8327 numaralı telefondan randevu alınabiliyor.

Yorum Gönder