Vekil Özel ve Başkan Tosyalı Bit Pazarı Esnafı İle Kahvaltıda Buluştu

19 Eylül 2022 Pazartesi 14:07
Bu haber 320 kez okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bit pazarı esnafı ile kahvaltı da buluştu.

Vekil Özel ve Başkan Tosyalı Bit Pazarı Esnafı İle Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bit pazarı esnafı ile kahvaltı da buluştu.

Pac Meydanı Yeni Bit Pazarı’nda gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Muhsin Yeter ve İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun katılım sağladı.

Sık sık esnafla buluştuklarını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yeni Bit Pazarı esnafının talep ve şikayetlerini dinledi.

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Fatih Tosyalı; “Attığımız her adımı gönül birlikteliği ile atıyoruz. İskenderun’un gelişmesi için bütün dinamikleri harekete geçirerek en Sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Bu maksatla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz. Bütün hizmetleri hemşerilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemiz için yapılması gereken çalışmaları istişare etmiş oluyoruz. Sohbetlerimize konu olan olumsuzlukları yerinde inceleyerek meseleleri çözüme kavuşturuyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel esnafın sorunlarını dinlemesinin ardından pandeminin verdiği global krizin en az etkilendiği ülkelerden birinin Türkiye olduğunu belirterek, Türkiye ekonomisinin ve esnafın sorunlarının en kısa zamanda Ak Parti’nin icraatlarıyla çözüleceğini belirtti.

Bit Pazarı esnafı ise gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya ve Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür ettiler.














Yorum Gönder