Vekilden Kaymakam Sarı’ya ‘Özel’ Ziyaret

19 Nisan 2019 Cuma 13:28
Bu haber 605 kez okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı yeni Hükümet Konağı’nda ziyaret etti.

Vekilden Kaymakam Sarı'ya ‘Özel' Ziyaret
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı yeni Hükümet Konağı’nda ziyaret etti.

Yakın zamanda yeni hükümet konağında hizmete başlayan Arsuz Hükümet Konağını Kaymakam Musa Sarı eşliğinde gezen Milletvekili Özel, bina hakkında bilgiler aldı.

Arsuz’a yakışan donanımlı bir bina olduğunu belirten Kaymakam Sarı, binada kurumların birçoğunun bir arada olduğu gibi aynı zamanda bir amfi salon, toplantı salonları ve yemekhane gibi eklentilerin de olduğunu ve binanın çok ferah olduğunu belirterek ilçe için birçok ihtiyaca cevap verecek nitelikte güzel bir bina olduğunu belirtti.  Kaymakam Sarı ayrıca emeği geçen başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık bürokratları, milletvekilleri ve Hatay Valisi Rahmi Doğan ile destek veren, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

İncelemelerin ardından Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, milletvekili Özel ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti. Özel, binanın örnek hükümet konaklarından biri olduğunu, emeği geçenlere teşekkürlerini sunduğunu ifade ederek kardeşlik şehri, medeniyetler şehri Arsuz ‘a yakıştığını ve Arsuzlu hemşerilere hayırlı uğurlu olması temennilerini sunduğunu belirtti.

Ziyarette aynı zamanda AK Parti, MHP ilçe başkanları ve bazı kurum müdürleri de eşlik etti.

 

Yorum Gönder