Vekillerden ‘Hatay’ için Örnek Güçbirliği

18 Temmuz 2019 Perşembe 13:00
Bu haber 696 kez okundu

Hatay’ın 10 milletvekili, farklı siyasi partilerde olsa da halka hizmet ortak paydasında bir araya gelerek, halkın özlediği tabloyu oluşturdu.

Vekillerden ‘Hatay' için Örnek Güçbirliği
Hatay’ın 10 milletvekili, farklı siyasi partilerde olsa da halka hizmet ortak paydasında bir araya gelerek, halkın özlediği tabloyu oluşturdu.

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi  ve Sabahat Özgürsoy Çelik, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir İle MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın ilk kez bir araya geldiği toplantıda, milletvekilleri tarafından parti gözetmeksizin Hatay’ın gelişmesi için yapılan yatırımları ve çalışmalar değerlendirildi, sorunlara birlikte çözüm üretilmesi için istişarede bulunuldu.

‘Hatay’ ortak paydasında buluşan ve güçlerini Hatay için birleştiren 3 siyasi partinin milletvekilleri, ayrıca Hatay’lı çiftçilerin Enerjisa ile yaşadıkları problemlerin çözümü için de değerlendirme yaptı.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ‘Medeniyetler şehri Hatay Milletvekillerimizle bir araya gelerek şehrimizin meselelerini ve çözümlerini konuştuk. Farklı partilere mensup milletvekilleri olarak ‘ Söz konusu Hatay’sa gerisi teferruattır’ diyerek daima bir ve beraberiz. Hatay’ımız için daha çok çalışacağız’ dedi

Yorum Gönder